Bemutatkozás

T2D Elektro & Automatisation
A T.2.D. Bt. teljeskörű villamos kivitelezéssel foglalkozó, 2001-ben Komlón alakult, családi tulajdonban lévő vállalkozás. Fő profilunk az ipari villamos elosztó és vezérlő rendszerek tervezése, gyártása és szerelése,  természetesen egyéb más villanyszerelési munkákban is járatosak vagyunk.

T2D Elektro & AutomatisationA T.2.D. Bt. elmúlt egy évtizedét a folyamatos technológiai fejlesztés és ezzel párhuzamosan szolgáltatásaink bővítése fémjelzi. Ennek szellemében 2006 óta villamos tevékenységünk fejlesztése mellett speciális lakatos és fémipari feladatokat is ellátunk, 2007. évtől kezdődően pedig teljesítünk megrendeléseket külföldi partnereink számára.

Az utóbbi évtizedben végrehajtott, jelenleg is folyamatban lévő ingatlan- és tárgyi beruházásaink szilárd alapot teremtettek ahhoz, hogy cégünk napjainkra a régió egyik jelentős speciális villanyszerelő infrastruktúráját működtesse.  Az általunk szerelt berendezések eljutottak a világ szinte minden pontjára: Kínától, Oroszországon át Dél-Amerikáig.

Nagy tapasztalatot szereztünk környezettechnikai megoldások, valamint egyedi projektek villamos kivitelezésében. Ezek alapján komoly referenciákkal rendelkezünk szennyvíztisztító művek, ércbányák, szolár erőművek, speciális gépgyárak tekintetében.

A T.2.D. Bt. Vezetése vallja, hogy a Megrendelőink problémáinak megoldása a legújabb technológiák alkalmazása mellett, a csapatunk folyamatos képzésében és a felmerülő igényeknek, követelményeknek megfelelő fejlesztésében rejlik. Vállalatunk teljeskörű, kreatív megoldások magas színvonalú kivitelezését kínálja ügyfelei számára egész Európában.

 

 

 

Facebook oldalunk