Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

projekt azonosító száma:GINOP-1.2.2-15-2015-00297

A kedvezményezett neve :  T. 2. D. Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság


A projekt címe:  A T. 2. D. Bt kapacitásbővítő beruházása piaci helyzetének megerősítése és gazdasági fejlődése érdekében


A szerződött támogatás összege:33 584 331Ft
A támogatás mértéke :70%

A projekt tartalmának bemutatása:  A T. 2. D. Bt olyan vállalkozás, ami folyamatosan fejleszti tevékenységét. Jelenlegi projekt célja a fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, eddigi stabil piaci pozíciójának erősítése volt, mivel eszközállománya az előtte álló lehetőségekhez nem volt elég, elavult volt. Emiatt a projekt keretében beszerzésre, s 2016. május 5. napján beüzemelésre került 1 db HC gyártmányú, CPQDI 5N-RW21-Y2 típusú F3AD01434 gyári számú, benzingáz üzemű targonca, 2017. február 9.-én egy db GREAT gyártmányú, GRT-350 CZTM típusú szikraforgácsoló, s 2017. júliusában 1 db, szintén GREAT gyártmányú, GRT G55/500 típusú automata eszterga gép. Ezzel a fejlesztéssel a cég igyekszik stabilizálni munkahelyeit, nőhet az árbevétele, vélhetően export termelése is. A fejlesztés szabad vállalkozási zónában valósult meg, így a fejlesztéssel csökkennek a területi különbségek, a térség felzárkózhat a többi térséghez, a helyi gazdaság erősödhet.


A projekt tervezett befejezési dátuma:  2017.07.18.

Bemutatkozás

A T.2.D. Bt. teljeskörű villamos kivitelezéssel foglalkozó, 2001-ben Komlón alakult, családi tulajdonban lévő vállalkozás. Fő profilunk az ipari villamos elosztó és vezérlő rendszerek tervezése, gyártása és szerelése, természetesen egyéb más villanyszerelési munkákban is járatosak vagyunk.

A T.2.D. Bt. elmúlt egy évtizedét a folyamatos technológiai fejlesztés és ezzel párhuzamosan szolgáltatásaink bővítése fémjelzi. Ennek szellemében 2006 óta villamos tevékenységünk fejlesztése mellett speciális lakatos és fémipari feladatokat is ellátunk, 2007. évtől kezdődően pedig teljesítünk megrendeléseket külföldi partnereink számára.

Az utóbbi évtizedben végrehajtott, jelenleg is folyamatban lévő ingatlan- és tárgyi beruházásaink szilárd alapot teremtettek ahhoz, hogy cégünk napjainkra a régió egyik jelentős speciális villanyszerelő infrastruktúráját működtesse. Az általunk szerelt berendezések eljutottak a világ szinte minden pontjára: Kínától, Oroszországon át Dél-Amerikáig.

Nagy tapasztalatot szereztünk környezettechnikai megoldások, valamint egyedi projektek villamos kivitelezésében. Ezek alapján komoly referenciákkal rendelkezünk szennyvíztisztító művek, ércbányák, szolár erőművek, speciális gépgyárak tekintetében.

A T.2.D. Bt. Vezetése vallja, hogy a Megrendelőink problémáinak megoldása a legújabb technológiák alkalmazása mellett, a csapatunk folyamatos képzésében és a felmerülő igényeknek, követelményeknek megfelelő fejlesztésében rejlik. Vállalatunk teljeskörű, kreatív megoldások magas színvonalú kivitelezését kínálja ügyfelei számára egész Európában.

Karrier

Aktuális állásajánlataink:

Villanyszerelő: Elektromos kapcsoló/elosztó szekrények összeszerelésével nagy tapasztalattal rendelkező ,illetve egyéb villanyszerelési munkálatok elvégzésére,józan életű,nagy teherbírású külföldi munkavégzés vállalásával  villanyszerelőket keresünk.
Önéletrajzzal ,mely tartalmazza a fizetési igény megjelölését  jelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.

S7 programozó: Siemens S7-es (STEP 7) vezérlésben jártas angolul vagy németül beszélő mérnököt vagy technikus kollégát keresünk hosszútávra.
Jelentkezni lehet önéletrajzzal az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen